Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Feljebb
Bejelentkezés
HU | EN

Magyar Gáz Tranzit ZRt.

Skip Navigation Links.
  • Naptár
Nyomtatás
Skip Navigation LinksGáz TranzitFőoldalKarrierMiért az MGT?

Skip Navigation LinksMiért az MGT?

Miért dolgozzon nálunk?

A Magyar Gáz Tranzit ZRt.-nél megbecsüljük a munkatársakat és tisztességes munkahelyet kínálunk minden dolgozónknak. Biztosítjuk munkavállalóink számára az adott szakági területen a felelősségteljes kihívó munka lehetőségét egy barátságos, fiatalos környezetben.

Úgy gondoljuk, hogy az egyéni munka épp olyan fontos mint a közös értékek, ezért odafigyelést precizitást és kitartást igényel. Cégünk jövőbeli piaci fejlődésében nagy szerepet játszik munkatársaink elkötelezettsége, odafigyelése, lojalitása éppen ezért felelősségteljes feladatunknak érezzük a számukra biztos és megfelelő munkahelyi környezet kialakítását és elégedettségük növelését.

Az egyik legfontosabb vállalati értéknek tekintjük, hogy dolgozóink kölcsönösen értékeljék és elismerjék egymás munkáját. Szakembereink egymást segítve, szakmai kiválóságukról és felkészültségükről tesznek folyamatosan bizonyosságot. Tapasztalt munkatársaink szívesen adják át azt a tudást, tapasztalatot amit a hátuk mögött hagyott eredményes évek alatt szereztek.  Az eredményorientált és jó munkahelyi légkör a hatékony munkavégzés és a siker alapköve.

Aktuális